WordPress Developer inhuren

Een WordPress Developer inhuren via het netwerk van OnlineMarketingjobs.nl. Bekijk hier de mogelijkheden of plaats direct een opdracht. 

Een WordPress Developer Inhuren

Het team van Onlinemarketingjobs.nl is een groot fan van WordPress. We vinden het daarom leuk om bedrijven en WordPress developers iedere via ons platform met elkaar in contact te brengen. Daarnaast doen wij ook recruitment van WordPress developers voor verschillende bedrijven. Meer interesse in een samenwerking? Lees dan hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

De noodzaak van een WordPress developer?

Bekend met WordPress? Vast wel, want anders was u niet op deze pagina uit gekomen. Maar kan u ook met WordPress alles doen wat voor uw bedrijf noodzakelijk is? Denk aan groeiend website verkeer, een webshop intergratie, e-mailmarketing of andere online marketing middelen. Want voornamelijk die punten zijn belangrijk om een WordPress website te laten groeien, en winstgevend te maken. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat u er simpelweg geen tijd voor heeft, en daarom iemand zou willen inhuren. Wat de reden ook is, Onlinemarketingjobs.nl biedt een aantal mogelijkheden die u kunnen ondersteunen bij het vinden van een geschikte WordPress developer. Hieronder wat meer informatie over WordPress developers. Klinkt dit allemaal al bekend? Lees dan direct het onderstaande stukje over het inhuren van een WordPress developer, of bekijk de tarieven op onze tarieven pagina.

Wat is WordPress?

WordPress is een tool om websites te bouwen en snel en eenvoudig vindbaarheid te geven in de zoekmachines. Daarnaast is er een groot ecosysteem met plugins aan WordPress gekoppeld waarmee allerlei oplossingen worden geboden om simpele elementen aan de website toe te voegen. Wil je bijvoorbeeld eenvoudig formulieren toevoegen? Gebruik dan Gravity Forms. Wil je eenvoudig de meta-beschrijving maken voor de landingspagina en de pagina optimaliseren? Gebruik dan de SEO plugin van Yoast. Dankzij WordPress kunnen miljoenen ondernemers tegenwoordig een online business starten, zonder enige kennis van html, css of Javascript te hebben.

Wat is een WordPress developer?

Een WordPress developer is eigenlijk geen developer maar een beheerder van een WordPress website. Anders gezegd, iedereen kan met WordPress overweg, daardoor is er niet echt development kennis nodig om een WordPress website te maken. Pas wanneer men een op maat gemaakte WordPress website nodig heeft, is het handig dat een developer bekend is met php, html, css en eventueel Javascript. Maar dat is zeker geen vereisten om succesvol een WordPress website te laten groeien en winstgevend te maken.

Waarom dan toch een WordPress developer inhuren?

Ten eerste is niet iedereen zo handig met het bouwen van websites in WordPress, en is het fijn dit uit te besteden aan iemand die er verstand van heeft. Dat bespaart tijd en de ondernemer kan zich weer op zijn eigen vakgebied focussen. Ten tweede is het zo dat iedere onderneming weer andere wensen en eisen heeft aan een website. Sommige bedrijven hebben bepaalde koppelingen nodig met externe software programma’s of willen simpelweg een op maat gemaakte website. In dit geval is er vaak toch wat html, css en PHP kennis nodig en moet er een WordPress developer worden ingeschakeld om de werkzaamheden uit te voeren.

Front end web development

Vaak wordt een WordPress developer verward met een Frontend webdeveloper. In de praktijk kunnen deze twee beroepen op hetzelfde neerkomen, maar in de basis zijn er grote verschillen. Een Frontend webdeveloper kan een WordPress developer zijn, maar een WordPress developer is niet per definitie een Frontend webdeveloper. Een WordPress developer is iemand die in staat is om websites te ontwikkelen in WordPress. Dat kan tegenwoordig al op een hele eenvoudige manier. Denk aan alle WordPress thema’s gebaseerd op WordPress Elementor waarvoor iemand geen development skills meer nodig heeft. Een Frontend webdeveloper daarentegen heeft kennis van html, css, javascript, php en in veel gevallen ook nog een een specifiek framework zoals Vue JS of React JS. Een Frontend webdeveloper heeft daardoor geen kennis nodig van WordPress om een website te kunnen bouwen.

WooCommerce Webshop Laten Maken

WooCommerce is de plugin van WordPress waarmee men een webshop in WordPress kan bouwen. WooCommerce biedt de mogelijkheid aan jouw gebruikers in de webshop om producten te selecteren, aan winkelmand toe te voegen en af te rekenen. Tevens kan je WooCommerce direct koppelen met de orderverwerking van jouw leveranciers. Zodat orders direct doorgezet kunnen worden naar de consument. In de praktijk wordt er veel gebruik gemaakt van WooCommerce omdat het in combinatie met WordPress een fantastische tool is om via Google organisch verkeer naar een website te genereren. Wanneer je een webshop wilt laten bouwen in WordPress is het verstandig om te kijken of WooCommerce misschien een interessante optie kan zijn.

Elementor Website Laten Maken

Hierboven al even aan bod gekomen. WordPress Elementor is in onze optiek momenteel dé tool om een fantastische WordPress website mee te ontwikkelen. Daarnaast is het makkelijk te gebruiken en kan je zonder al teveel kennis van WordPress zelf wijzigingen doorvoeren in je website. Dat maakt het een ideale tool voor bedrijven die weinig budget hebben voor externe developers en afhankelijk zijn van veel eigen handelingen. Elementor is eenvoudig te installeren. Je kan een WordPress developer inschakelen om middels Elementor een basis website neer te zetten. Die je vervolgens zelf verder kan ontwikkelen.

Informatie Aanvragen:

Kies hier het juiste pakket!

Factuur & Bedrijfsgegevens.

Vacature informatie:

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 3.
  Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 100 MB, Max. aantal bestanden: 3.

   Onze Specialist: 

   Stel je vraag aan onze specialist Wouter Meens via [email protected]

   WordPress Developer Inhuren?