Een Receptioniste inhuren

Bekijk hier de mogelijkheden tot het inhuren van een receptionist.

Een Receptionist Inhuren

Werkze! zet receptionisten in bij bedrijven die op tijdelijke of vaste basis op zoek zijn naar een receptionist. Binnen het team van Werkze! vinden wij receptionisten of front office medewerkers één van de leukere doelgroepen om mee te werken. Dat komt omdat receptionisten vaak heel vlot én positief ingestelde mensen zijn. Daardoor is het makkelijke doelgroep om mee samen te werken. Werkze! zet wekelijks meerdere receptionisten aan het werk bij verschillende bedrijven. De tarieven kunnen nog wel eens uitéénlopen. Dit heeft te maken met de kwalificaties waar een receptionist aan moet voldoen. Zo kunnen er verschillende eisen worden gesteld m.b.t. gesproken talen, opleidingsniveau of programmakennis.

Wat kost het inhuren van een receptionist?

Over het algemeen hanteren wij een tarief van tussen de €27,50 en €32,50 per uur exclusief 21% btw voor de inhuur van een receptionist. Of dit op vaste of tijdelijke basis is, maakt dan ook niet uit. Wij kunnen in beide gevallen geschikte kandidaten voorstellen of direct inzetten. Wanneer het ”slechts” voor een paar dagen is, kan het wel eens lastig zijn. Maar dit is altijd te bespreken met één van onze medewerkers. De voorwaarden die wij voor het inhuren van een receptionist inhuren zijn vrijwel altijd hetzelfde. Dat betekent dat de receptionist na 1500 gewerkte uren overgenomen kan worden, dat de reiskosten worden doorbelast (als die er zijn) én dat wij een betalingstermijn hanteren van 14 dagen.

Waarvoor kan een receptionist worden ingezet?

Over het algemeen worden receptionisten ingehuurd door bedrijven met grote kantoorpanden of gebouwen. Een receptionist heeft vaak niet alleen de taak om bezoekers te ontvangen of pakketjes aan te nemen. Maar ook in veel gevallen om te functioneren als een soort van office manager of kantoor manager. Bijvoorbeeld om te fungeren als hét aanspreekpunt voor iedereen met een kantoor gerelateerde vraag. Denk daarbij aan het vinden van de juiste persoon, het doorgeven van storingen of het inhuren van bijvoorbeeld een huismeester. Ook daarvoor zoeken wij vaak receptionisten die die taken voor de rekening kunnen nemen.

Bedrijven die bij ons receptionisten inhuren

Verschillende bedrijven melden zich aan op ons platform voor het inhuren van receptionisten. Dit kan uiteen lopen van een receptionist of secretaresse voor een notariskantoor of advocaten kantoor. Tot een receptionist voor bijvoorbeeld een zwembad of evenementenhal. In deze gevallen kan het enorm uiteen lopen wat nou exact de eisen zijn die gesteld worden aan een receptionist. Op onze vacature pagina voor receptionisten is een overzicht te vinden van alle verschillende vacatures. Zo zoeken wij doorgaans receptionisten voor notariskantoren, autobedrijven, universiteiten, webshops én zelfs transportbedrijven. Als receptionist kan je direct reageren op de vacature of even contact opnemen met de contactpersoon die staat vermeldt in de vacature beschrijving.

Een vacature plaatsen

Het is ook mogelijk om een vacature voor een receptionist te plaatsen op ons platform. Daarnaast is het niet alleen mogelijk om vacatures te plaatsen, maar ook freelance opdrachten. Voor meer informatie kunt u de tarieven pagina bekijken op ons platform. Vanuit hier kunt u kiezen wat de beste optie is om op korte termijn een receptionist te vinden. Daarnaast is het mogelijk om een vacature tekst te laten schrijven voor uw vacature. Dit én nog veel meer andere taken kunnen wij voor u regelen. Zodat u een grote kans krijgt op kandidaten.

Receptionisten nodig?