PHP Developer inhuren

Een PHP developer inhuren via het netwerk van OnlineMarketingjobs.nl. 

Zoek je een PHP Developer? 

Over OnlineMarketingjobs.nl

Wat leuk dat je OnlineMarketingjobs.nl hebt gevonden. Via ons netwerk is het mogelijk om een getalenteerde PHP developer te vinden of in te huren. Veel PHP developers zijn op freelance/zzp basis in te huren. Door een opdracht te plaatsen op deze website of door contact op te nemen met één van onze medewerkers kunnen wij jou verder helpen. 

Waarvoor heb je een PHP developer nodig?

Om de juiste PHP developer te vinden is het belangrijk dat je de opdracht of vacature goed beschrijft. Wanneer je echt via ons netwerk iemand zou willen inhuren dan is het mogelijk de werkzaamheden of het project met een collega te bespreken. 

In de praktijk wordt ongeveer vijftig procent van alle php developers ingehuurd voor WordPress projecten en vacatures. 

Na WordPress is het ontwikkelen van maatwerk applicaties en software het overige deel. Voor beide situaties worden er weer andere skills, frameworks en ervaringen gevraagd. Het is daarom belangrijk om goed in kaart te brengen over welke skills de PHP developers moet voldoen. Alvorens tot het plaatsen van een opdracht wordt overgegaan. 

WordPress Development

WordPress is in Nederland het meest gebruikte platform voor het ontwikkelen van websites (en blogs). Dankzij alle mogelijkheden en intergraties die WordPress biedt is het verreweg het meest handige systeem om eenvoudige websites en internetprojecten te bouwen. 

Frameworks

Bijna alle bedrijven die we tegenkomen die software ontwikkelen of websites bouwen, werken met een ander framework of combinatie van programmeertalen. Zo zien we in de praktijk steeds vaker de combinatie van Laravel/Vue JS voorbij komen. Zeker bij bedrijven die software op maat ontwikkelen. 

Andere skills 

Naast specifieke frameworks zijn kennis van andere skills zoals html en css (logisch) en Javascript (je kan bijna niet zonder als php developer) ontzettend belangrijk.