Online Marketing Student Inhuren

Bekijk hier de mogelijkheden tot het inhuren van een online marketing student. 

Online Marketing Student Inhuren

Een Online Marketing Student Inhuren

OnlineMarketingJobs.nl helpt bedrijven die voor een éénmalige opdracht of vacature op zoek zijn naar een online marketing student. Met dank aan ons netwerk en online verkeer naar onze website kunnen wij bedrijven hierbij helpen. Bedrijven huren online marketing studenten bij ons in voor verschillende werkzaamheden. Dan kan bestaan uit het onderhouden van Social Media kanalen, het beheren van een WordPress website, het ontwikkelen van een website of het schrijven van content voor landingspagina’s. 

Wat kost een Online Marketing Student?

Voor het inhuren van een online marketing student hanteren wij verschillende tarieven en mogelijkheden. De tarieven zijn afhankelijk van de opdracht, de vacature of de werkzaamheden waarvoor de student ingezet moet worden. Vragen hierover? Neem dan even contact met ons op via [email protected]. Wij kunnen per project of op basis van de werkzaamheden aangeven wat het kost om hiervoor een student in te zetten. 

Voor welke werkzaamheden?

Een Online Marketing Student kan worden ingehuurd voor verschillende werkzaamheden. Waaronder WordPress Development, SEO werkzaamheden, Content Marketing en Shopify Ontwikkeling. Het is ook mogelijk om deze werkzaamheden uit te besteden aan het team achter OnlineMarketingjobs.nl. Op die manier kunnen bedrijven de werkzaamheden bij ons neerleggen die vervolgens door het team van online marketing studenten worden uitgevoerd. 

Social Media Student Nodig? 

Naast de bovenstaande werkzaamheden is de vraag naar Social Media Studenten het grootst. Bedrijven vinden het belangrijk om wekelijks content te delen via socials. Een Social Media Student zorgt ervoor dat er content wordt gemaakt in bijvoorbeeld Adobe of Canva en deelt deze dan via tools op LinkedIn, Instagram én TikTok.  

Klaar om een Online Marketing Student in te huren?