Online Marketing Manager Inhuren

Bekijk hier de mogelijkheden tot het inhuren van een Online Marketing Manager. 

Bekijk hier de mogelijkheden

Een Online Marketing Manager Inhuren 

De definitie van een ”Online Marketing Manager” kan flink uitéén lopen. In de praktijk zien wij dat ieder bedrijf weer een andere definitie hanteert. Het is daarom aan te raden om eerst het gesprek aan te gaan om te kijken wat er precies gezocht wordt en voor welke werkzaamheden. Op basis hiervan kan er een vacature of zoektocht worden uitzet voor het vinden van een Online Marketing Manager. Onlinemarketingjobs.nl werkt iedere dag aan het bouwen van een netwerk van Online Marketeers en Online Marketing Managers. Dit doen wij voornamelijk door het bouwen van goede vindbaarheid in de zoekmachines, Social Media én het bouwen van een online community van Online Marketeers. 

Wat kost het inhuren van een Online Marketing Manager? 

Het inhuren van een Online Marketing Manager kost gemiddeld tussen de €65,00 en €100,00 per uur exclusief 21% btw. Afhankelijk van de werkzaamheden, het team, de klanten en de opdrachten kan het tarief flink schommelen. Ook de ervaring en de cao van een bedrijf kunnen hier een rol in spelen. 

Hoe kunnen wij hierbij helpen? 

Zoek je op korte termijn naar een Online Marketing Manager? Dan zijn er twee opties hoe wij met het team van Onlinemarketingjobs.nl jou kunnen helpen. Om te beginnen is het mogelijk om een vacature te plaatsen op ons platform. Hierdoor wordt de vacature zichtbaar in een groot netwerk van Online Marketeers die direct op de vacature kunnen reageren. De tweede optie is door een Online Marketing Manager in te huren via het team van Onlinemarketingjobs.nl. Wil je hierover meer informatie? Plan dan via de knop hieronder een call in of stuur een e-mail naar [email protected]

 

Online Marketing Manager Inhuren?