Online Marketeer inhuren

Bekijk de mogelijkheden tot het inhuren van een Online Marketeer via het netwerk van OnlineMarketingjobs.nl

Ik heb een vacature >>

Een Online Marketeer Inhuren

Bekijk hier de informatie m.b.t. het zoeken naar een online marketeer. Er zijn namelijk een paar verschillende opties om een online marketeer te vinden. Voordat u actief op zoek gaat is het verstandig om eerst goed in kaart te brengen waarvoor u de online marketeer gaat inzetten. Lees hieronder meer over de taken van een online marketeer en wat dit voor uw vacature kan betekenen.

Wat kost een Online Marketeer?

Een Online Marketeer kost tussen de €35,00 en €85,00 per uur afhankelijk van de werkzaamheden. Een Online Marketeer met veel kennis van webdevelopment bijvoorbeeld is een stuk prijziger dan een online marketeer die voornamelijk social media content inplant. Afhankelijk van de werkzaamheden kunnen wij je helpen bij het bepalen van de juiste tarieven voor de online marketing werkzaamheden die je hebt liggen, Naast het inhuren van een freelance online marketeer is het ook mogelijk om iemand direct zelf in dienst te nemen. In dat geval kost een online marketeer €2500 tot €4500 per maand. Afhankelijk van de ervaring kan dit oplopen tot wel €5500 voor een fulltime online marketeer.

Welke taken heeft u voor de Online Marketeer?

Online marketeers hebben namelijk binnen ieder bedrijf weer een andere verantwoordelijkheden. Het hangt namelijk van het type organisatie af wat voor rol de online marketeer speelt. Bedrijven binnen de e-commerce zijn vaak afhankelijk van advertising via Facebook en Instagram. En kunnen daarbij onder een online marketeer iemand verstaan met kennis van advertising via die Facebook Business Suite. Een online bedrijf met content platformen kunnen met online marketing weer iemand bedoelen met kennis van SEO die tevens in staat is geschreven content te produceren. In een ander geval is een online marketeer verantwoordelijk voor een Shopify store en het beheer van de productcategorieën. Of heeft u eigenlijk iemand nodig die een gehele WordPress website kan bouwen én verder kan ontwikkelen? Dan zoekt u eerder een online marketeer met kennis van html, css en Javascript. Heeft u al duidelijk in kaart voor welke taken u de online marketeer in gaat zetten? Dan kunt u hieronder verder lezen onder het kopje ”online marketeer inhuren”. Zo niet, dan raden wij u aan even contact op te nemen met één van onze recruiters. Op basis van een telefonische of digitale kennismaking kunnen wij uw vacature beter in kaart brengen.

Een Online Marketeer inhuren

Gaat u een online marketeer inhuren voor uw organisatie? Dan zijn er een aantal opties om te overwegen. Voor alle opties kunt u gebruik maken van het platform van Onlinemarketingjobs.nl. Om te beginnen is het mogelijk om een freelance opdracht te plaatsen via ons platform. Op deze manier krijgt u in korte tijd reactie van meerdere online marketeers, freelancers, social media specialisten en ga zo maar door. De freelancers kunt u zelf mee in contact treden. Om via die weg eventueel iemand de opdracht te gunnen, in te huren en een overeenkomst mee te tekenen. Wij adviseren altijd een overeenkomst te tekenen met een freelancer en daarin bepaalde voorwaarden te stellen. Zo zijn er freelancers die bijvoorbeeld geen bedrijfsaansprakelijkheid of arbeidsongeschiktheidsverzekering hebben. HR afdelingen van bedrijven willen dit nog wel eens (terecht) verplicht stellen bij een freelance samenwerking.

Een Online Marketing Opdracht Plaatsen

Een andere manier is door een vacature te plaatsen via ons platform. Het verschil tussen het plaatsen van freelance opdrachten en vacatures is als volgt. Bij vacatures is het de intentie om de online marketeer in dienst te nemen. Bij freelance opdrachten richt u zich voornamelijk op zelfstandigen die niet bij uw bedrijf in dienst zullen treden.

Online Marketing Recruitment

De derde optie is het recruitment team van Onlinemarketingjobs.nl voor uw bedrijf op zoek te laten gaan naar geschikte kandidaten. Hier hanteren wij dan ook weer vaste tarieven voor die terug te vinden zijn via onze tarieven pagina.

Zet ons recruitment team aan het werk

Ons team vindt het zoeken naar een online marketeer één van de leukere banen om voor te zoeken. Dat komt omdat online marketing heel divers is. Maar bovenal omdat wij zelf veel online marketing kennis in het team hebben. Er is binnen ons team van recruiters kennis van platformen als WordPress, Shopify en Hubspot. Maar ook kennis van bijvoorbeeld SEO, content marketing, web design en zelfs frameworks als Vue.js en React.js. Wat de aanvraag, vacature of opdracht ook is. Het is altijd mogelijk om de online marketeers voor uw team te laten werven. De kosten hiervan beginnen bij €1250 opdracht.

Wat voor Online Marketeer kan je via ons platform inhuren?

Ben je op zoek naar een getalenteerde online marketeer? Dan kunnen de werkzaamheden weleens enorm uiteen lopen. Daarom hebben wij hier een overzicht gemaakt van alle werkzaamheden en platformen waarvoor je eventueel een online markteer in kan huren via Onlinemarketingjobs.nl. Over het algemeen is het de bedoeling dat onze opdrachtgevers zelf de online marketeer vinden op freelance basis. En daarvoor dan ook een freelance online marketing opdracht plaatsen op dit platform. Wanneer het toch gaat om een langdurige online marketing vacature is het verstandig even contact op te nemen met Onlinemarketingjobs.nl.

Ecommerce:

Content Marketing of Social Media:

Informatie Aanvragen:

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze Specialist: 

Stel je vraag aan onze specialist Wouter Meens via [email protected]