Werkze! is een Recruitment Marketing én Job Marketing Agency met een volledige specialisatie in job boards en vacaturebanken. Voor bedrijven die hun vacatures over een netwerk van platformen willen verspreiden, heeft Werkze! een aantal interessante opties. Tot die opties behoren het plaatsen van vacatures, job marketing, recruitment marketing en natuurlijk recruitment. Op deze pagina is alle informatie te vinden over job marketing, wat job marketing is en hoe wij het inzetten voor jouw vacatures én freelance opdrachten.

 

Wat is job marketing?

Job marketing is een manier om jouw vacatures en freelance opdrachten beter onder de aandacht te brengen. Dit doe je door de vacatures of opdrachten te verspreiden over een netwerk van verschillende media. Denk hierbij aan vacaturebanken, platformen, social media én blogs. Dit netwerk wordt beheerd en gebouwd door een job marketing agency, zoals Werkze.com. Door gebruik te maken van een job marketing agency wordt een vacature op een zeer effectieve wijze, bij de juiste doelgroep, onder de aandacht gebracht. Hierdoor wordt de kans op sollicitaties aanzienlijk hoger. Onderdeel van job marketing is het meten van data, bezoekers én conversies. Op deze manier kan er een duidelijk beeld worden geschetst van de effectiviteit van de job marketing campagne.

 

Hoe werkt ons job marketing team?

Het job marketing team van Werkze! heeft een eigen werkwijze. Die geheel uniek is ten opzichte van andere job marketing bedrijven. Wat Werkze! onderscheid is dat wij een eigen netwerk hebben van vacaturebanken. En dagelijks hard werken om dit netwerk verder uit te bouwen. Dat betekent dat wij uw vacatures niet alleen verspreiden op andere media kanalen. Maar ook tegen hele gunstige voorwaarden via onze eigen kanalen. Tot die kanalen behoort onder andere Werkze.com zelf. Werkze.com is namelijk een platform voor vacatures en freelance opdrachten. In voornamelijk de zakelijke dienstverlening. (Hieronder leggen we verder uit hoe Werkze.com werkt, en wat het onderscheidend maakt).

Andere kanalen die wij zelf in beheer hebben in het Werkze! netwerk zijn onder andere Sustainablejobs.nl, Greenjobs.co, RecruiterNext, Inhuren.com, Grafische Helden én IngenieurNext. Op al deze kanalen kunnen wij tegen zeer lage kosten jouw vacatures publiceren.

 

 

Wanneer je een vacature hebt die extra verkeer nodig heeft, of niet ingevuld kan worden. Is het een idee om deze voor te leggen bij ons job marketing team. Ons job marketing team zal een analyse maken van de beste platformen, en dit in een voorstel terugkoppelen. Vervolgens gaan wij na akkoord aan de slag om de vacature zo optimaal mogelijk te verspreiden.

 

Hoe werkt het platform van Werkze.com?

Werkze! is een vacature en freelance opdrachten platform, gericht op de zakelijke dienstverlening. Bezoekers van ons platform zijn voornamelijk op zoek naar banen binnen kantoor omgevingen. Denk daarbij aan receptionisten, office manager, administratief medewerkers, financieel medewerkers, freelancers of online marketing medewerkers. Daarbij richten wij ons niet alleen op vaste banen maar ook studentenwerk en stages. Vacatures die meer aandacht nodig hebben binnen de zakelijke dienstverlening kunnen eenvoudig op Werkze.com worden gepubliceerd. Dat kan eigenlijk op twee manieren. De vacature kan worden ingestuurd via support@werkze.com of via het vacature plaatsen formulier op onze website. Vacatures blijven doorgaans online staan tot ingevuld. Wel is het zo dat wij eigenlijk geen losse vacature plaatsingen meer aannemen. Bedrijven in de zakelijke dienstverlening kunnen tegen een bedrag van €750,00 per jaar exclusief 21% btw onbeperkt al hun vacatures op Werkze! publiceren.

 

1
2
3