Content Marketeer Inhuren

Een Content Marketeer Inhuren via OnlineMarketingjobs.nl. 

Een Content Marketeer Nodig? ​

Content Marketeer Inhuren

Het team van OnlineMarketingjobs.nl kan jou op een aantal verschillende manieren helpen bij het vinden van een content marketeer. Zo is content marketing een groot onderdeel van een professionele SEO strategie en bieden wij zelf ook SEO diensten aan. Het is tevens mogelijk om een opdracht of vacature op de online marketing vacaturebank te plaatsen. Vaak gaan content marketing werkzaamheden gepaard met WordPress development werkzaamheden. Ook voor WordPress development is het mogelijk om een WordPress specialist via ons team in te huren. 

Compleet overzicht voor Content Marketeers

Op dit platform is dan ook een compleet overzicht te vinden van alle huidige freelance content marketing opdrachten. Dit kan enorm uiteen lopen van blogger tot bijvoorbeeld iemand die artikelen kan afleggen en uitschrijven voor een nieuws website. Daarnaast kan er met ”content” ook gesproken worden over iemand die grafische content maakt voor bijvoorbeeld LinkedIn of Instagram posts. Het voordeel van werken op freelance basis als content marketeer is dat je rustig op afstand voor verschillende opdrachtgevers kan werken. Zo kan je zelf je tijd makkelijk indelen en schrijven aan jouw content waar en wanneer het jou uitkomt. Zo is het vrij gebruikelijk dat content marketeers vaak een beetje ”switchen” van werklek. Vanuit huis maar ook bijvoorbeeld vanuit een lokaal café.

Voor een overzicht van alle online marketing vacatures kan je een kijkje nemen op onze homepage.

Wat zijn de taken van een content marketeer?

Een content marketeer heeft over het algemeen als taak om teksten te schrijven en dus content te creëren. Vervolgens is het de verantwoordelijkheid van de content marketeer om deze content te verspreiden over verschillende kanalen. Zodat de juiste doelgroep deze content kan lezen, en tot actie kan worden aangezet.

Content Marketeer Inhuren?